© PAPERS ROBERT 2008- C/ Lluís Companys, 43-45, 08401 Granollers - Cantonada amb Ronda Sud (Barcelona) - tel: 93 870 58 80 - info@PapersRobert.com

Català       Castellano

Presentació de Papers Robert

 

 Empresa fundada a principis dels anys 60 per Lluís Robert i Parera, Papers Robert és una empresa familiar amb més de 40 anys d’experiència al sector.  Situats actualment a l’entrada sud de Granollers, just al centre del Vallès Oriental, disposem de flota de distribució pròpia per solucionar qualsevol de les seves necessitats d’embalatge industrial o alimentari amb la màxima rapidesa.

 

 

Disposem d’una amplia gama de productes d’embalatge, tant per a l’alimentació com per a la indústria. Ens adaptem a les seves necessitats, amb atenció personalitzada i entrega ràpida per a la seva major comoditat.

 

 

En la nostra constant evolució i recerca contínua de millores, posem a la seva disposició aquesta plana web, on hi trobarà el nostre catàleg i una manera fàcil de posar-se en contacte amb nosaltres.

 

 

Un equip de professionals altament qualificats a la seva disposició per ajudar-li en tot allò que vostè necessiti, oferint-li les solucions més efectives per a les necessitats de la seva empresa.

Un Disseny de Pink Group Spain

Punxa al GPS per poder-nos trobar

Bosses de Paper

C/ Lluís Companys, 43-45, 08401 Granollers - Cantonada amb Ronda Sud

 

Telèfon: 93 870 58 80

info@PapersRobert.com

Papers Robert, tot un món de solucions per l´embalatge